Форум міста Луцьк

Форум міста Луцьк

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 04.02.2026 - 08:05:03
Сторінки:  1  

Корисність диспоузера на кухні

ПовідомленняАвтор

Доброго дня! Переїхали в нову квартиру в Дніпрі і хочу одразу обладнати кухню сучасною технікою. Розглядаю варіант встановлення диспоузера, але не можу зрозуміти - чи справді це настільки корисна річ чи просто модна фішка? Які реальні переваги від використання подрібнювача? І чи не псується від нього каналізація? Читав різні думки в інтернеті і тепер зовсім заплутався. Буду вдячний за адекватні відгуки від тих, хто реально користується цим пристроєм у побуті.

---------------
С уважением Руденко Александр.www.avprof.com.ua

avprof

Користувач

Статистика:
28.12.25 - 10:45:22
Повідомлення # 1
RE: Корисність диспоузера на кухні

Можу поділитися своїм досвідом використання. Спочатку теж сумнівався, але після встановлення зрозумів що це дійсно зручна річ. Основна перевага - не потрібно збирати харчові відходи в смітник, від чого зникають неприємні запахи на кухні, особливо влітку. Шкірки від овочів, залишки їжі, обрізки - все йде просто в мийку. Щодо каналізації - якщо правильно користуватися, ніяких проблем не буде. Важливо пускати воду під час роботи і не кидати туди те, що не можна: целофан, папір, дуже тверді кістки. Ще один плюс - менше виносити сміття, бо органіка складає велику частину побутових відходів.

migor

Користувач

Статистика:
28.12.25 - 11:21:33
Повідомлення # 2

Додам до попередньої відповіді. Користуюся подрібнювачем вже два роки і дуже задоволений результатом. Заказав подрібнювач відходів в Дніпрі https://leomikao.ua/podribnuvach-vidhodiv і не пожалкував про це рішення. По суті, диспоузер - це не просто модна штука, а реально практичний пристрій який спрощує життя. У мене сім'я з дітьми, готуємо багато, і раніше смітник наповнювався дуже швидко, особливо влітку від органіки йшов неприємний запах. Зараз цієї проблеми немає взагалі. Подрібнювач перемелює все в дрібну фракцію яка легко йде в каналізацію разом з водою. Щодо впливу на труби - за два роки жодних засмічень чи проблем не було, хоча каналізація у нас звичайна. Головне дотримуватися простих правил: завжди пускати холодну воду, не кидати жир у великих кількостях, уникати ниток і целофану. Якщо вагаєтеся - раджу спробувати, реально корисна інвестиція для кухні.

Подякували: Leorick, Moro, Ванина мама, SmiloFF, vicfrommogilev

Джусик

Користувач

Статистика:
28.12.25 - 11:41:13
Повідомлення # 3
Харьков. Набор :3 metallica + 2 boehmei : Попередня темаНаступна тема: Сумка холодильник
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Running on: phpBB 8.0.0