Форум міста Луцьк

Форум міста Луцьк

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 22.09.2026 - 02:19:08
Сторінки:  1  

Арешт зарплатного рахунку

ПовідомленняАвтор

В мене арештували зарплатний рахунок і я не знаю як це обійти. Я отримую зарплату кожного місяця, а тепер вся мова йде прямо судові виконавці. Що робити в такій критичній ситуації?

Theta

Користувач

Статистика:
25.08.26 - 00:23:09 Повідомлення # 1
RE: Арешт зарплатного рахунку

Цитата:
В мене арештували зарплатний рахунок і я не знаю як це обійти. Я отримую зарплату кожного місяця, а тепер вся мова йде прямо судові виконавці. Що робити в такій критичній ситуації?
Коли арештований саме зарплатний рахунок, це особливо критично, оскільки вам потрібні кошти для виживання. Однак закон передбачає певні захисти для такої ситуації. На будь-якому рахунку повинна залишатися певна мінімальна сума, що не підлягає арешту, щоб ви мали можливість скористатися базовими видатками. Виконавча служба не може арештувати всю зарплату. Важливо звернутися до компетентного спеціаліста, який знає закон і може захищати ваші права. Спеціаліст може допомогти вам розробити план розрахунків з кредитором і добитися розблокування принаймні частини рахунку.

---------------
Детские вещи б/у

natali82

Користувач

Статистика:
25.08.26 - 00:42:12 Повідомлення # 2

Я був у критичній ситуації, коли мій зарплатний рахунок був арештований. Я не міг купити їжу для своєї сім'ї, оплатити комунальні видатки. Це було дуже важко. Я почав шукати допомогу і знайшов спеціаліста, який займається такими справами. Він пояснив мені, що я маю право на мінімальну суму для проживання, і що виконавча служба не може арештувати всю мою зарплату. Спеціаліст подав заяву про захист моїх прав, і виконавча служба була змушена залишити мені певну суму для витрат. Хоча борг все ще залишався, я мав можливість жити і поступово розраховуватися. Це було велике полегшення. Якщо ви знаходитесь у подібній ситуації, я рекомендую звернутися до спеціалістів, які допомагають у знятті арешту. Отримайте консультацію на https://eopora.com.ua/services/znyattya-areshtu-z-rahunkiv, де вам розкажуть усі можливі варіанти

Подякували: Leorick, Moro, Ванина мама, SmiloFF, vicfrommogilev

Муркелла

Користувач

Статистика:
25.08.26 - 01:18:25 Повідомлення # 3
Які сорти вибрати для раннього врожаю : Попередня темаНаступна тема: Стильный инструмент для современного сада
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Running on: phpBB 8.0.0