Форум міста Луцьк

Форум міста Луцьк

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 22.06.2026 - 23:25:01
Сторінки:  1  

Комбіновані процеси термічної обробки

ПовідомленняАвтор

Як комбінувати кілька етапів термічної обробки для досягнення оптимальних властивостей металю? Я хочу зробити деталь, яка має бути твердою та одночасно гнучкою. Чи варто робити закалку та відпуск один за одним? Якої послідовності дотримуватися?

Medic

Користувач

Статистика:
18.06.26 - 21:21:53 Повідомлення # 1
RE: Комбіновані процеси термічної обробки

Комбінація процесів це ключ до отримання правильних властивостей. Стандартна послідовність це нагрівання до потрібної температури, швидке охолодження для закалки, а потім контрольоване нагрівання для відпуску. Температура відпуску залежить від типу сталі та потрібної твердості. Деякі матеріали потребують кількох циклів термічної обробки для досягнення бажаних результатів.

---------------
Восковая депиляция!

Юся 2009

Користувач

Статистика:
18.06.26 - 21:51:35 Повідомлення # 2

На https://rgs-ukraine.com.ua/p2891800883-tsementatsiya-metalla.html я знайшов інформацію про процеси термо-обробки та послідовність їх застосування. Робили кілька експериментів з різними комбінаціями закалки та відпуску для своїх проектів. Найкращі результати отримав, коли слідував точним рекомендаціям щодо температур та часів утримання. Деталі виходили із правильною твердістю та гнучкістю для практичного використання.

Подякували: Leorick, Moro, Ванина мама, SmiloFF, vicfrommogilev

dimeox

Користувач

Статистика:
18.06.26 - 22:35:57 Повідомлення # 3
Botox injections at a med spa Bella Sana : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Running on: phpBB 8.0.0