Форум міста Луцьк

Форум міста Луцьк

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 22.03.2026 - 00:16:33
Сторінки:  1  

Розрахунок та виплати при звільненні

ПовідомленняАвтор

Привіт всім! Скажіть, будь ласка, а як саме розраховуються виплати при звільненні зі служби? Мене цікавить, на які суми можна розраховувати після завершення контракту. Чи є якісь офіційні розпорядження, які визначають цей процес? Буду вдячний за детальну інформацію, бо плануюЗ скінчити службу на цьому році.

Лебедь Белая

Користувач

Статистика:
24.02.26 - 03:59:50 Повідомлення # 1
RE: Розрахунок та виплати при звільненні

Загальна сума виплат залежить від кількох факторів: тривалість служби, звання, вислуга років та причина звільнення. Якщо ти звільняєшся за контрактом, то отримаєш компенсацію за невикористані дні відпустки, одноразову матеріальну допомогу та можливо додаткові виплати залежно від того, чи є у тебе статус ветерана бойових дій. Розрахунком займаються військово-комісаріатом на місцевому рівні, тому краще звернутися безпосередньо туди з документами.

Nastushka

Користувач

Статистика:
24.02.26 - 04:42:19 Повідомлення # 2

Так, я теж проходив це все, коли звільнювався два роки тому. Дійсно, сума залежить від багатьох нюансів. Мені вистачило часу, аби ознайомитися з усіма можливими виплатами ще до демобілізації. На сайті ЄОПОРА я знайшов чітку інформацію про всі можливі виплати при звільненні, ось лінк на потрібний розділ: https://eopora.com.ua/services/viplati-pri-zvilnenni-z-vijskovoyi-sluzhbi. Там все детально розписано, так що не буде проблем розібратися.

Подякували: Leorick, Moro, Ванина мама, SmiloFF, vicfrommogilev

Naaaastasiya

Користувач

Статистика:
24.02.26 - 05:25:59 Повідомлення # 3
biocoryn : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Running on: phpBB 8.0.0