Форум міста Луцьк

Форум міста Луцьк

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 22.03.2026 - 00:10:03
Сторінки:  1  

Потреба в пусковому пристрої

ПовідомленняАвтор

Питання до спільноти: чи справді потрібна така складна технологія для запуску машини? Може, достатньо просто тримати акумулятор в хорошому стані? Я досі не куплю пусковий пристрій, думаю, це перевитрата грошей.

---------------
Я Фея: могу фейнуть, могу и нафеячить...

tori4ka

Користувач

Статистика:
09.02.26 - 21:36:55 Повідомлення # 1
RE: Потреба в пусковому пристрої

Теоретично, якщо тримати акумулятор в ідеальному стані, регулярно його обслуговувати та не залишати машину у морозі з вимкненими обігрівачами, то проблем може й не бути. Але на практиці все складніше. Акумулятор старіє, його характеристики погіршуються з часом. Плюс до цього непередбачувані ситуації, коли ти забув щось вимкнути, або машина стояла занадто довго. Пусковий пристрій це не перевитрата, це страховка, як вогнегасник в машині.

Лёля 1

Користувач

Статистика:
09.02.26 - 22:22:19 Повідомлення # 2

Раніше я теж думав так само, як ти. Вважав, що це баловство та невтаке. Потім сім мене впіймала ситуація, коли батарея села посеред ночі за кілька кілометрів від дому, телефон був розряджений, а людей довкола не було. Я промерзав, чекаючи на допомогу. З тих пір я завжди тримаю пусковий пристрій. Це коштує копійки в порівнянні з нервами і часом, яке ти витратиш на очікування помочі. Якщо ти все ще в сумніві, подивись реальні відгуки людей, які придбали пристрої тут: пусковий бустер для акумулятора. Там написано про реальні ситуації, коли девайс справді виручав людей.

Подякували: Leorick, Moro, Ванина мама, SmiloFF, vicfrommogilev

inereasuatres

Користувач

Статистика:
09.02.26 - 23:01:17 Повідомлення # 3
Клей для облицовки : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Running on: phpBB 8.0.0