Форум міста Луцьк

Форум міста Луцьк

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 04.02.2026 - 05:03:42
Сторінки:  1  

Множинна імплантація одночасно

ПовідомленняАвтор

Думаю про імплантацію відразу кількох зубів. Чи можна встановлювати кілька імплантів за одну процедуру або треба робити все поетапно з перервами?

Aries1980

Користувач

Статистика:
10.01.26 - 12:41:05
Повідомлення # 1
RE: Множинна імплантація одночасно

Встановлення кількох імплантів за один раз цілком можливо і навіть має свої переваги. Сучасні протоколи дозволяють встановлювати від двох до повної щелепи імплантів за одне хірургічне втручання. Це економить час, зменшує кількість візитів до клініки, і пацієнт проходить через відновлювальний період лише один раз. При повній адентії існують спеціальні методики типу All-on-4 або All-on-6, коли на чотирьох або шести імплантах фіксується протез всієї щелепи. Конкретний план лікування розробляється індивідуально після детальної діагностики, з урахуванням стану кісткової тканини, загального здоров'я пацієнта та його побажань щодо термінів лікування.

Тринадцатый

Користувач

Статистика:
10.01.26 - 13:14:38
Повідомлення # 2

Я саме так і робив - встановлював одразу три імпланти. Коли консультувався де краще зробити скільки коштує один зубний імплантат, то з'ясував що при множинній імплантації часто виходить дешевше в перерахунку на один імплант. Плюс економія часу величезна - одна процедура замість трьох окремих, один період відновлення. Звичайно процедура була довшою ніж якби ставили один імплант, але анестезія працювала весь час і дискомфорту не відчував. Відновлення теж пройшло нормально, просто перші дні був більший набряк ніж якби це був один імплант. Зараз дуже задоволений що вирішив зробити все за раз.

Подякували: Leorick, Moro, Ванина мама, SmiloFF, vicfrommogilev

mrmyskyl

Користувач

Статистика:
10.01.26 - 14:14:02
Повідомлення # 3
ошибки : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Running on: phpBB 8.0.0